Завершився обласний етап постійно діючої педагогічної виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» – 2020.

  • Автор запису:
  • Категорія запису:Новини
  • Остання зміна запису:9 Грудня, 2020

У виставці взяло участь 1398 творчих ініціативних педагогів Хмельниччини у 25 номінаціях, з них 1033 роботи зайняли призові місця, що свідчить про високий рівень якості робіт. Тематика матеріалів-переможців відображає зміст навчально-виховного процесу з урахуванням сучасних умов та вимог підвищення ефективності використання нових технологій у педагогічній практиці. Пріоритетні напрямки тематики матеріалів-переможців, презентованих на виставці у 2020 році, спрямовані на реалізацію Концепції «Нова українська школа»: оновлення змісту освіти на комптентнісній основі, підвищення ефективності навчального процесу, наскрізний процес виховання, який формує цінності, формування цифрової культури та інші цікаві педагогічні ідеї та знахідки.

З підсумковим наказом можна ознайомитись за посиланням: Наказ “Про затвердження висновків експертних комісій обласної постійно діючої виставки “Освіта Хмельниччини на шляхах реформування”” від 08.12.2020р. №182-НО

Списки переможців у Додатку1 систематизовано за номінаціями. Додаток 1 до Наказу №182-НО

Такий формат популяризації прогресивних педагогічних ідей виявився досить ефективним в умовах запровадження карантинних обмежувальних заходів та організації дистанційного навчання і став вагомою інформаційною і методичною підтримкою педагога в цей період.