Затверджено Положення про обласний педагогічний конкурс-виставку «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» у новій редакції

  • Автор запису:
  • Категорія запису:Оголошення
  • Остання зміна запису:8 Червня, 2022

З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства, виявлення і популяризації прогресивних педагогічних ідей, творчих напрацювань педагогів Хмельниччини в освітньому процесі, управлінській, науково-методичній діяльності. Для мотивації використання педагогічними працівниками інформаційно-комунікаційних технологій та електронних освітніх ресурсів як невід’ємної частини їх навчально-методичної роботи, трансформації прогресивного педагогічного досвіду до педагога через цифровий ресурс. Наповнення освітнього простору області, який об’єднує педагогічних працівників для акумуляції сучасних інноваційних педагогічних технологій. Сприяння обміну педагогічним досвідом.  Наказом  Директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації   від 8 червня 2022 року №203-од затверджено Положення про обласний педагогічний конкурс-виставку «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» у новій редакції, що дає можливість більш якісно, продуктивно та об’єктивно проводити постійно діючий конкурс-виставку у цифровому форматі. Для педагога – це сприяння вдосконаленню траєкторії власного професійного розвитку, забезпечення реалізації права на професійне зростання та вдосконалення своїх фахових компетентностей. Участь і призове місце у конкурсі-виставці педагогічна рада закладу освіти може розглядати як підвищення кваліфікації шляхом інформальної освіти (Постанови КМУ від 27.12.2019р. №1133) п.25)).

Наказ №203-ОД від 08.06.2022р. Положення про обласний педагогічний конкурс-виставку «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» у новій редакції.